Мережку сріблясту, павутинку сіру Дощ плете за вікнами осінніми, Розмиває обриси вікових дубів... Шум дощу - симфонія Людвіг ван Бетховена, Все навкруг заповнила, розлилася повінню невиразних слів... Стигла горобина намиста-коралі, під дощу хорали, в кетяги збира... Повплітає в коси золотавій осені, роздарує вітрові і дощам... Павутинку сіру дощ плете осінній...
ID: 446135 Рубрика: Поезія, Лірика дата надходження: 29.08.2013 20:32:15 © дата внесення змiн: 04.04.2014 19:38:58 автор: @NN@
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie