Житття прожити, не річку перейти.
Щоб правильно усе зробити.
Потрібно стежу віднайти.
Стежин є безліч.
Але одна, твоя, єдина.
потрінно знати це, і берегти.
Ця стежка, знай, до долі приведе.
А доля пише, усе твоє життя,
кохання, сім`ю, роботу.
Усе для тебе,
лиш їй ти довіряй.
Вона не помилиться ніколи,
і ще поможе віру віднайти.
Віра, це найголовніша цінність,
без неї жить не зможеш ти.
Як Віра є, то знай що ти живий.