А я би не зміг,зупинити тебе,
Чути твій сміх-то найкраще що є,
бачити знову очі чарівні оті,
і цілувати губи солодкі твої!
Ти є мрія мого кохання,його ідеалу.
Як же важко жити без тебе,прийди ти до мене,
хоть у вісні!!!
За тобою сумую,і тебе я ревную.
Може й так не потрібно,ну такий я вже є!
Хочеш ангелом стану,хочеш зірку достану?
Я кричу на весь голос-"Мені потрібна ТИ!!!!!!!!"
Ти є мрія мого кохання,його ідеалу.
Як же важко жити без тебе,прийди ти до мене,
хоть у вісні!!!