Ось ти пройшла,не озираючись назад,
і було б зайвим тебе щось запитати.
Всі знають,що ти тут не перший раз!
Усім відомо чому ти тут,яка ти!...
За столик сіла,взяла келих вина,
й до уст повільно його ти підіймаєш.
А очі твої дивлються у зал-
все нову жертву для тебе обирають!
Обрала,встала,до нього підійшла,
і так тихенько на вушко прошептала:
"Ходім зі мною,сьогодні я твоя!"
Сама себе,за гроші ти продала!
Тобі шістнадцять!Ти гарна,молода!
Чому же хибний,для себе шлях обрала?
Чому в тринадцять ти як підстілка лягла?
Й тепер таке життя "собаче" маєш.