Я вибачаюсь за своє виховання
Пробачте, що я не такий як усі
І за настрій поганий прощення прохаю
Вибачайте за все, що в моїй голові
Звиняйте за те, що я долі покірний
Вибачайте, що це все одно не мине
Й за любов, і за дружбу, за вірність-невірність
Пробачте, пробачте, пробачте мене!
Вибачте мені те, що завжди вибачаюсь
Чи я винен тепер, чи вина не в мені
Вибачайте і ці всі мої нарікання,
І ниття, що вже так остогидло тобі
Я такий, я не змінюсь, і за теє пробачте
Хіба саме таким я не був й навесні?
І за гордість, яку дотепер попираю
Прошу знов: пробачте, пробачте усі!
Вибачайте за Бога, 'кому я не молюся,
Кого я не свячу, та щось прошу завжди,
І за чорта, якого, визнаю, не боюся,
За дорогу, якою не хочу іти.
"Все пройде, все мине", міг би я обіцяти,
Та тоді я просив би вас і за брехню.
Не святий я, й як чесно, не хотів би ним стати
Простіть і за ціну, що за це я плачу.
́
ID:
401650
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 16.02.2013 19:47:59
© дата внесення змiн: 16.02.2013 19:47:59
автор: Stefan
Вкажіть причину вашої скарги
|