Коріння родини в тобі Україно,
Тут серце своє заховав я в землі,
Пишаюсь тобою єдина країно,
Люблю тебе земле, де є солов’ї.
Не бачив ніде на землі я ожини,
Цих ягід, які бережуть нам тепло,
Живу на землі, маю внуків, дружину,
Мені в цьому плані, ох як повезло.
В нас луки зелені, весною в лататті,
Де сіно дурманить букетом квіток,
Живу в Україні, немов щодня в святі,
І п’ю, наче долю, повітря ковток.
Люблю тебе земле, пишаюсь тобою,
Для мене ти матір, тобою живу,
Вмиваюся вранці твоєю росою,
Оскільки твій син, то тобі я служу.
Коріння родини в тобі Україно,
Ти матінка наша, ти наша земля
І де б не бував, та до тебе я лину,
Бо вріс тут корінням, тут доля моя.