Купила я матрац ортопедичний,
Корисний, гарний з вигляду, практичний.
Раніше спала на м‘якім дивані,
Щодня пірнала в сон, як у нірвану…
Поставила ще ліжко на балконі -
Все літо цілувала ніч у скроні.
Матрац лежав у глибині каркасу,
А ковдра й дві подушки, як прикраса…
Аж ось настала вже пора осіння,
І на балконі стало спати зимно.
Я знову повернулася в кімнату,
Та на дивані вже не можу спати…
Поклала на диван матрац «Дормео»,
І знову сон прийшов, немов Ромео!
Ще й завітали зорі на запрошення
У казку про бабусю на горошині…
"Поклала на диван матрац «Дормео»,
І знову сон прийшов, немов Ромео!"
Хи!..
Посміхнулася!..
Солодких Вам снів щоночі!..
ОЛЬГА ШНУРЕНКО відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ЯКБИ ТИ ПОБАЧИЛА, ЯК Я ТЕПЕР СПЛЮ, ТИ Б РОЗСМІЯЛАСЯ. СПРАВА В ТОМУ, ЩО МАТРАС У ЛІЖКУ УТОПАВ, А НА ДИВАНІ ВІН ЗВЕРХУ І ТЕПЕР ТРЕБА ВИСТРИБУВАТИ НА НЬОГО, А ВРАНЦІ ЗІСКАКУВАТИ І ЦЕ ВИГЛЯДАЄ ДУЖЕ СМІШНО. ЗГОДОМ ЗАНЕСУ ЛІЖКО ДО КІМНАТИ І ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!
Поклала на диван матрац «Дормео»,
І знову сон прийшов, немов Ромео!