Я подивлюсь! В моїм дворі блукає,
Самотня, темна зірка на порозі,
І я стою, тепленьких слів шукаю,
На одинокій, ґрунтовій дорозі.
І я ту зорю, підкидаю вгору,
-«О, зоре! Ти чому не сяєш?»
Вона летить до низу із просторів,
Падає так, що не впізнаєш.
Завмер, мене відволікає,
Самотня, мертва зірка на підлозі.
Я без надії, мрії відпускаю,
І встати якось вже невзмозі.
Безкрилий янгол, не літає,
Не буде повною безодня,
І, темна зірка не засяє,
І, темна зірка не засяє,
І, темна зірка не засяє,
Якщо вона буде самотня!!!