Мама -
це перше слово дитини,
Мама -
це сонечко хмарної днини,
Мама -
це найкраща фіалка у полі,
Бо мама -
це серце яскравої долі.
Мама -
це ніжний промінчик сонечка,
Мама -
це моєї бабусі донечка,
Мама -
це найкраща людина у світі,
Бо мама -
це різнобарвна квітка в літі.