Навіщо так багато слів...
Це пошук істини чи снів...
Які приснилися тобі,де я і ти
і теплий сміх.
Без смислу у рядках,чи так,чи як...
Писати будемо хто як.
"Люблю тебе,не сплю ночами..."
а я у відповідь "Прийди до тями!"
Не гріх,не жаль,словами розкидатись,
та варто ж так для себе помилятись?
Проснись,кричи,горлань,спіши...
Забудь про все,й так живи.
Та не існуй,а мить лови
Цінуй все те,що маєш ти!
Любов залиш,любов - не Я.
Ще встигнеш дати їй ім"я.