Коли я згадую тебе у своїх снах,
Я згадую усе...
Твій ніжний дотик губ,
Неначе ангельський дотик рук.
Твої очі немов блакитне море,
Море любові та добра яке у тобі є.
Твій голос полонив мене у свій полон
І не відпускає мене....
Він неначе стріла амура
Попавши прямо в сердце,
Твоя незрівнянна краса
Дарована тобі богами.
Але я знаю,що це лиш сон,
Лиш сон де я щасливий,
Де хочу бут и разом з тобою.
Сон в якому тільки ми у двох
Це сон куди хочеться вертатись ще...
Це наче рай дарований мені,
Рай якого нема на цій землі
Землі злості та жорстокості.
Тому цей рай лише у наших снах....