А я піду по іншій дорозі
Нехай я не буду відомий
Я не буду прогинатись, я в змозі
Втримати себе від нахабства і зваби
Я ненавиджу гроші , вони не варті моїх нервів
А тим більше ти кохано , та й не кохана вже просто стерва
Я розплющив свої очі
Іди геть і не повертайся.
Я знаю багато поетів
Та не один не зміг би тебе описати
Твою злобу і підлабузництво !!!
Твої хитрі безпощадні плани
Займався б я будівництвом чи боровся б за лідерство
То ти давно лежала б в бетоні заллятою
Знаю, ти думаєш я злий і нервозний
Але це ти у цьому винна !!!
Так для тебе я став нестерпний !
І це твоя школа
Твоя постанова
Твоя провина
Ні-ні не втікай і не обертай свої нахабні очі
Дивись на те що ти народила
Подивись яка лють палає на моєму обличчі
Аж зуби скрегочуть. Дивись що створила !
Ні я не буду тебе чіпати
Я кращий того, я себе переконав вже
Що ти не варта моїх нервів кохана
Та й не кохана а просто стерва ....