Кава,
Зневірений і втомлений,
Я проста людина яка починає свій день з великої кружки кави,
Ось тоді прокинувшись я дістаю свою улюблену цигарку,
Потім шукаючи щось типу забави,
Я залажу в інтернет , якщо оговтався після вчорашньої п'янки,
Згадавши що вчора робив, часом пишу смс,
Більшість всього з вибаченнями
Але ж бувають такі що були вчора суками.
Відіславши ігнорую їхні дзвінки, докурюючи цигарку,
Потім говорячи ой я не чув, я був в душі ...
Чого тільки не придумаєш щоб не виправдовуватись, або не читали мораль
Ось так проходить мій день, він починається зранку...
Хоча шкода що не ввечері, я більше ніч люблю.
Більше молоді виходить на вулицю,
Більше крику і галасу,
Більше сексу...
І завтра знову буде ранок,
Знову кава, кава і ще раз кава,
Я люблю дивитись на світанок,
Але так рано прокидатись здоров'я замало.
Я звичайна комаха на тлі нашої планети,
Хочеться зробити щось для вас і для себе,
Але як завжди на кухні згорять котлети,
А знову готувати вже і не треба.
Зайти в піцерію і з'їсти "Діабло",
Подивитись на дівчину і обернутись коли вона дивиться на тебе,
Говорячи собі ти падло,
І знову просити в голові ну глянь ще раз на мене,
Ну ще раз ,
Хоча б раз...
Я їй посміхнуся,
Заораю ,
Покраснію,
Піднявши голову гляну на вир пролітаючих лебедів,
Потім візьму номер телефону на який я подзвоню через місяць,
А можливо і більше коли буду щось пити і мені буде сумно на всіх дивитись.
Поговоримо посміємось, і це все,
І це все до чого дійде...
Хіба якщо ти згадаєш мої риси обличчя,
Посмішку чи дебільний сміх,
Мій голос який ріже вуха,
Ну подзвониш ще раз і замутимо якийсь гріх,
Коли тобі буде сумно ...
Я прокинусь в ліжку,
Оголений і ще від вина п'яний,
Ти запитаєш: ти вже йдеш !?
Я відповім, та ні мені ж не спішно.
Ми пообідаємо але вже буде не так як тоді,
І ти побачиш що чогось не вистачає,
І вже всі карти перетасовані в колоді,
Ми одне одному набриднемо ...
Так завжди буває ...
І знову нові знайомства,
Нові люди з якими буде однотипно ...
А потім ...
Ранок,
Знову ранок ...
Знову кава ...
ID:
296925
Рубрика: Поезія, Громадянська лірика
дата надходження: 30.11.2011 10:43:54
© дата внесення змiн: 14.12.2011 12:42:17
автор: Віктор Непомнящий
Вкажіть причину вашої скарги
|