Знімаючи маску,
Вбиваємо ласку.
Питаємо в Бога,
"Де моя дорога?",
До відповіді йдемо,
Так без неї й помремо,
Лишаєм надії,
На нездійснені мрії.
Порвані справи...
Не закінчені струни...
Відкриті оправи...
Роздавлені труни...
Мінливі значення,
Неточні означення.
Дитячі роки...
Чую спогадів кроки,
Змінні картинки:
Розбиті колінки,
Дитячі сльози -
Короткі грози...
Минуле не вкраду,
Лишилось позаду,
Лягаємо спати,
Куди нам тікати?