Я тихо полечу на небо за зорі
і вся відкриюся у тому морі,
я душу віддаю натхненню
і поринаю у блаженні...
Усмішку щастя в серці притаю
й ніком про це не розкажу,
свій погляд у твоїх очах шукаю
і розумію, що втратити тебе я маю
Та обіцяю, що пам"ятатиму про все:
про пляж, про море, про пісок
й про твій приємний голосок,
про сміх твій дивний,
про біль нестримний,
та все ж згадаю я з усмішкою
як ти назвав мене малишкою