Не залишай мене в пологовім будинку,
А забери, зігрій теплом, дай ласку.
Хоч я маленький, та твоя кровинка,
Я хочу колискову пісню, казку.
Не залишай мене в пологовім будинку,
Не буду в домі я тобі мішати.
Побудь у день зі мною хоч хвилинку,
Я ввечері поїм і піду спати.
Не залишай мене в пологовім будинку,
Зі мною ти не матимеш біди.
Зате на старість років будеш мати,
Надійний тил і хто подасть води.
Не залишай мене в пологовім будинку,
Я біля тебе хочу рідна жити.
А за тепло і ласку материнську,
До смерті буду я тебе любити.
Не залишай мене в пологовім будинку…
Да. Эта тема очень развивается на наших страницах. Больная тема. Но раз мы об этом пишем, то не можем и чувствовать. Чувствительное сердце может передать такую боль. Спасибо.
Віталій Назарук відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00