ти мене не розумієш…кажеш, я тебе окрутила,
вчора ти мене знайшов, а я першою подзвонила.
ти мене не розумієш….кажеш, з тобою граю,
а я просто ховаюсь…від долі своєї втікаю.
ти мене не розумієш….кажешь, прийдеш серед ночі,
а я телефон вимикаю…витираючи мокрі очі.
я тебе не розумію…як хворий у мене вчепився,
даруєш весняні квіти…мабуть, зовсім сказився.
я тебе не розумію…мені однією краще,
цих слів ніби не чуєш та поцілуеш слаще.
я тебе не розумію…я стала зовсім холодна,
але тобі не потрібна жінка красива жодна.
вони не розуміють…з цього нічого не вийде,
вона сьогодні піде… а він завтра не прийде.