Мій ангел приходить до мене щодня.
І то все так вчасно й завжди передбачено.
Його не цікавить чортяча борня:
Кого там святять, а кого буде страчено…
Мій ангел не вірить пробрешеним ЗМІ
І нехтує щастям, Паскалем зазначеним.
Мій ангел не бачив Мальдіви німі
Й не хоче, щоб ним вони були побачені.
Скарбничка у ангела бачить лиш мох.
Йому наплювати на вашу інфляцію.
Ним правлять далеко не гроші, а Бог.
Мій ангел не робить з святців профанації.
Мій ангел не курить «легких» цигарок,
Не вміє життя глухо й черство провадити.
Мій ангел продумує кожен свій крок,
Щоб долею йти і ніде не нагадити.
Мій ангел все спить на легких небесах.
Мій ангел все ходить м'якенькою ватою.
Мій ангел тримає пів світу в очах.
І світлу любов за спиною крилатою.
Мій ангел – то бганка недоспаних мрій.
Він єдність того, що не буде розтрачено.
Я ангелу вірю за те, що він мій.
Я ним лиш живу, бо так в Небі зазначено.