Ти як і я обожнюєш свободу
Але вона чотири на чотири
Тримати в борозні свою породу
Де інколи на це нема вже сили...
Нас знову ваблять дикі та відверті
В яких "свобода" не стоїть в лапках
Вони до неї неймовірно вперті
А ми шукаємо цю втіху у думках...
Колись.Колись давно не наздогнати
Лише вітри нам були за своїх
Ми були вільні, знявши з пліч канати
Хоча нас запевняли, що це гріх..
Вічна тема, але я б не сказав, що побита.
Можна же ось так як тут оригінально написати.
Мені здається у A.G. свобода певною мірою присутня в інших віршах. Так?
Особливо крайні рядки
Alena G. відповів на коментар moden, 22.07.2021 - 15:07
Навзаєм. Дякую. Насипайте Сніг_) Чекала іншу авторку, навіть олівець підготувала, але може зайде і нічого буде редагувати вже)) Чи не буде помилок, чи вірша.
Ulcus відповів на коментар Alena G., 07.08.2021 - 13:48
ах-ах! когось чекали, а тут - я!)))) і без запрошення! просто прийшла, бо вже люблю вас і зі своїми мідяками присунулась! вибачайте мене вже, прискіпливу!
BeZodnia відповів на коментар Ulcus, 08.08.2021 - 14:46
Я вже казала що ти - невичерпне джерело тепла і світла
Ulcus відповів на коментар BeZodnia, 08.08.2021 - 14:51