Хай губ твоїх невипите тепло,
Чужі уста ковтають неохоче
Вже і зимою сонце припекло,
А хто завчасу випити не хоче?
Ловити посміх, блиск очей твоїх,
Хай цілу вічність тягнеться хвилина
Який у цьому може бути гріх,
Яка у цьому є моя провина?
Летять у даль безликі, сірі дні,
В очікувані щастя неземного
Лише на мить дарована мені
Прийдеш, і я - відчую себе богом
Тут на землі хай роздається сміх,
Де пили воду спраглі матіоли
Така любов буває не для всіх
«Така любов буває раз в ніколи» *
Пусте, що пристрасть - зброя молодих
А що вже нам? – кохати без упину
Богині хай виходять із води,
А милих локони вкривають спину…
Хай губ твоїх невипите тепло,
Мої уста скуштують наостанок
Все що не склалось, збутися могло
Твій захід мрій, моїх надій світанок
*«Така любов буває раз в ніколи» * В.Сосюра, "Так ніхто не кохав"