Мій новий вірш. Присвята на пам'ять переможцю і герою України...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3619053148134955&set=a.479663955407239&type=3&theaterЯких ще прізвищ не згадали, не читали.
Пішов з життя, як птах пірнув в блакить…
Левиний прайд сама земля позвала,
від шакалья, небогу, захистить.
Всі ми, як Одін(один), пліч опліч встали,
і рвали на шматки цю зграю псів,
нас було мало, але ми здолали...
Ми не програли, а справедливий гнів
і силу всю свою левину витрачали
на те, щоби цю зграю зупинить,
ми билися, як леви, воювали,
щоби тебе небогу захистить...
Пробач кохане земле, рідна, мати,
що все віддав заради перемог;
життя віддав, щоб ворогів здолати,
бо Бог - є правда, значить з нами Бог!