АНДРІЙ, ОТЕЦЬ Й ЗЕРНО
Зерно, Мене зіслав Отець до вас,
Щоб взяв Його дітей під свій покров.
Гряде важкий для всіх у світі час,
Бо за людей Сини пролили Кров.
Просіть у Батька прощення гріхів,
Бо між зерном – прихована полова.
Сховалось лихо у архів з страхів,
Хоча немало пшик ніколи слова.
Приберегти у світі зло не можна,
Також його й ніде не заховати.
А правда Господа – непереможна,
До Мене промовляла Божа Мати.
Господь не мовить, люди, вам нічого.
Молись, народе, ревно до Творця.
Благай пробачення вини в Святого
І не губіть свої й дітей серця…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
14.10.2019 р.
Написано вночі – 03:45
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)