Ось широка дорога, ось вузенька стежина.
А ось зарослі, гляньте. Ну, як тут пройдеш?
Ось широка дорога, ось вузенька стежина.
Озирнися навколо... подивись, як живеш?
У житті так буває... сонцем ясним день сяє.
А буває ж і хмарно, є вітер лихий.
У житті так буває... сонцем ясним день сяє.
Озирнись. Подивися, як пройшов тут день твій?
Якщо настрій хороший, людям дивишся в очі.
І радієш усьому, що маєш в житті.
Якщо настрій хороший, людям дивишся в очі.
То і зарослі-хащі легко зможеш пройти.
Ось широка дорога, ось вузенька стежина.
А ось зарослі, гляньте... ну як тут пройдеш?
Ось широка дорога, ось вузенька стежина.
Озирнися навколо... подивись, як живеш?