Земля постійно крутиться, Швидко усе міняється,-
ще й сонечко сія... справи нові й права...
І літечко ще світиться, А сонечко всміхається
всім щастя добавля... і додає тепла...
Весна минула, й літечко
до краю добіга...
Та доки літо світиться,
надія не зника...
А після літа-літечка Дитинство було в бідності,
осінь прийде й зима... а юність у дивах...
Життя неначе свічечка, У зрілих роках - труднощі,
згорить і вже нема... а старість вже крива...
Жили завжди по совісті,
як риби у воді...
Життя було,як в повісті,-
і в радості, й біді...
Втрати непередбачені,- Уже ледь-ледь крокуємо,
болючі і страшні... здригаємося в снах...
Та те,що було втрачено,- Усе частіш сумуємо,
не вернеться вже,ні... минуле у думках...
Хоча ми й шкандибаємо,
та все ж не здаємось,-
про край і рідних дбаємо
і не продаємось...
Ще пам"ятаєм Глібова, "Верхам" не довіряємо,
його палкі слова, багато в них брехні...
що молодість не вернеться, Ми наміри їх знаємо
не вернеться вона... обіцянки пусті...
Не за горами вибори,-
"атаки" почались...
Нахабства у них вистачить,
знов брешуть,як колись...
Самі себе вихвалюють І ллються знов обіцянки,
і партії свої... що край наш оживе,
А негаразди звалюють бо їхні дії "праведні"
на прикрощі земні... дадуть усе нове...
Доведено й провірено,
що то лиш говірня...
У цьому світі грішному,
є Правда лиш одна...
Надіємось і віримо, Земля постійно крутиться
що Правду все ж знайдем... і сонечко сія...
Достойних людей виберем Хоч молодість не вернеться,
і в Мирі заживем!.. любов не помира...