Наші права заслужені в боях,
оплакані слізьми всього народу,
пройшли ми довгий і тернистий шлях,
аби здобути власную свободу
Одного дня,улітку це було
у Конституції усі права ствердили.
В історії це був сміливий крок,
щоб жодні вороги нас не скорили
Народ ми вільний,на своїй землі
і маєм свою мову солов'їнну.
Спокійно всім говоримо що ми
нащадки козаків із України.
А скільки правок внесено уже
у твої двадцять два вже незлічити.
Щодня до досконалості ростеш
породжена свободу захистити.
Законом маємо ми захист прав,
законом і обов'язок ми маєм
відстоювать встановлений устав
добро чинити во ім'я Держави.
28.06.2018