Людино! Ти справжня!? Чесність, гідність, правда гинуть без образ.
Прославитися хочеш патріотом? До слави шлях найгірший.
Повстануть змучені ... Кривди не простять, минуючи свій час.
Лютує, дужчає щодня народ, як отруєний і грішний.
Усі стосунки, спілкування та відношення до люду,
Як завжди розкривають людини душу, яким є кожен з нас.
Спрямована на праведну дорогу совість - компас суду,
Тому багато між людьми неправди, фальші, лиха їх "прикрас".