Будь-яка брехня завжди читається в очах,
В схованих минулих злочинах і таїнах.
Вже в безодні їх бачу владних мрій я крах.
Хай згине підлий Каїн і бруд в думках.
Кроваве владолюбство - американський сказ.
Свою медаль вчеплять янки всім на груди.
...Віками створене, а зруйноване все враз.
Усі продажні стали, геть розумні люди.
Одурений народ. Правда - все і без образ.
Сучасна зброя - геноцид. Доля вже сумна.
Тарифи, ціни - цеї влади, мабуть, є екстаз.
Його буяння в світі зла тягне нас до дна.
Минулі сни та мрії...Що в державі зріє!
Реформи злочинні всіх бідних тягнуть в багно.
Життя українців під тиском чужинців тліє,
Тепер з брехнею повито не знає добро.