Шлях життя треба розумом збагнути,
Щоб захистити вірно себе від біди.
Наш люд злочинці бажають згубити,
Завжди вони чужі до людської нужди.
Іуди нас тяжким ярмом запрягли,
Що ціни, тарифи міфів вже досягли.
Душать свободу сьогоденні борги.
О "любі" нардепи, Ви кому присягли?
"Справа честі - ми покращимо життя -
У Раді всі кричали і в груди били.
А що тепер - ще зросте одне сміття,
Але чини собі грошики "відмили".
Нащо владі ці шановні крадії
Та затягнуті арканом наші шиї?
Бо вони самі зі стажем шахраї
І бажають, щоб народ заплющив вії.
Чому ви стали всі, як хижі звірі,
Геть порушили святі закони Бога?!
Усі живцем захоронили мрії.
Мабуть, злочинам не буде некролога.
На запах влади всякий лізе вгору,
Багато знають українців цю хворобу,
Бо це життя надало більше зору,
Лиш чесні люди не мріють про жадобу.
Зрадивши народ, державу - злочин Ваш...
Не ждіть пробачення людей ніколи.
Крах терпінню...Не допоможе "Отче наш..."
Вищий Суд воздасть заслужені"престоли".