Всіх друзів по клубу вітаю з Новим роком! Здоров'я, натхнення, любові і миру!
Постукав рік сімнадцятий у двері,
Та не святково зовсім на душі.
Не кличуть ні розваги, ні таверни –
В Донбасі ж люди гинуть, й молоді.
Болить душа… Дніпро від сліз солоний…
Рожевий від крові вже небозвід,
Та серед нас і п’ята є колона,
Котру московський радує привіт.
Хіба не дикість – рік, Новий,– в Гаваях,
І це тоді, коли кипить війна,
Не день, не два – три роки вже триває.
Чому ж не ранить їхніх душ вона?
Убиті - поміж ангелів герої,
Мережить скроні рання сивина.
Росія Українські землі кроїть…
І бранців сотні… Це чия вина?
І все-таки, я Новий рік чекаю,
В букет складаю горсточки надій:
Мир запанує у моєму краї
Після кривавих, змучених подій!
29.12.2016.
Ганна Верес (Демиденко).