Листя злітає з дерев
Падає в річку
Я був деревом
Світ був річкою
Падав до низу
Думав, що буде
Чекав удару, сильного в груди
Не боявся падати
Боявся впасти
Бути так низько
Без всяких шансів
Ніколи не знати, як то летіти
Піднімаючись вверх, і не хотіти
Жити внизу
Десь ,там ,в підвалі
Без цілого неба, і сонця в радарі
Хотів піднятись, далеко в небо
Світло побачити, прямо , як треба
Без всяких дверей, і чужого повітря
Без посередників , хмар і квітів
Хотілось багато, і по два рази
Ти не летиш!
Кричали всі зразу
Ти вже внизу
В своїй базі
То дуже далеко
Десь, там, в підвалі
Sweet Dreams