Дай мені руку і я полечу,
Не від тебе,не бійся,з тобою.
Я щиро тебе любити навчу,
Й мимоволі тихо роззброю.
Розкажу тобі про мрії далекі,
Що в душі моїй причаїлись.
Вони немов таємничі лелеки,
Бо ж з тобою раптово зустрілись.
Маю тобі весь світ показати,
Ти що п’янко мені довіряй.
І тоді лише зможу себе я віддати,
Лиш бо ніжно мене наповняй.
І не має тепер між нами крапок.
На північ далекий відігнали вітри.
Між нами лише мільйони зірок.
Мій Всесвіт це ти. Мій Всесвіт лиш ти.