Живи, Україно! Щасливо живи,
бо ти - незалежна держава.
Бо ті, що за тебе в бою полягли,
померли, щоб ти розквітала.
Живи, Україно! Неси крізь віки
Пошану і гордість країни.
Бо ти в нелегкі і жорстоки роки
Пройшла крізь вогонь і руїни.
Живи, Україно! Живи, не існуй!
Найкраща моя Батьківщина!
Ти часу не гай, не нудьгуй, не сумуй,
Живи, не вставай на коліна.
Живи, Україно! Живи, процвітай!
Хай крові пролилося безмір,
всі душі невинних потраплять у рай
За труд, за відвагу, за чесність.
Живімо, бо все нам, усе по плечу!
Минає лихая година.
І я на увесь-світ щосили кричу:
"Жива моя Україна!"