Сезонний тренд – зелені кольори. Весна фарбує сонним травам вії Смарагдовою щіткою вітрів. Зеленим шумом виростають крила Струнких дерев, що прагнуть висоти І голубами п’ють небес калюжі. Гілками рук сплітаються мости, Де гніздами замкИ пташиній дружбі. Дощем промиті пензлі весняні – І на асфальті плямами палітра… А перехожих чоботи смішні Лишають слід, що зустріччю розквітне…
ID: 570310 Рубрика: Поезія, Лірика дата надходження: 29.03.2015 16:18:05 © дата внесення змiн: 29.03.2015 16:18:05 автор: ptaha
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie