Україно моя неповторна,
Неспалимий мій лагідний спів.
Твоя мова в віках непоборна,
Не знайду для любові їй слів.
З Новим роком моя Україно
В крилах віру несуть чаклуни.
Ще розквітнеш могутня й єдина,
Захистять тебе внуки й сини.
Не забули солдати в окопах,
Скоро прийдуть чекайте в Горбах.
Засиділася ваша вже жо.а,
Їздить досі на наших плечах.
Пора брати "правИло" у руки,
Поки в душах вогонь не потух.
Очі всохли уже від розпуки,
Пора браття позбутися мух.
Лише красти навчились примати,
Нас дістали вже ваші байки.
В нашій хаті пора вже забрати,
Те що наші надбали батьки.
Нехай згинуть іудо - ординці,
Хай повіситься жид і москаль.
З Новим роком мої українці,
Дома ми свого щастя коваль.