Тепер і я не я, і ти не ти,
Ми з тобою любить розучились.
Полетіла любов у далекі світи,
Але мрії навік залишились.
Чи згадаєш мене ти колись, я не знаю,
Чи згадаєш слова, поцілунки мої ?
Тож зізнайся мені: “ Я тебе не кохаю!
Хай згорить кохання у вогні”.
Добре, хай горить, а я кохатиму,
Не забуду ніколи я твоїх очей.
Все життя на тебе чекатиму,
Безліч днів і безліч ночей.
Добре знаєш, що тебе я кохаю,
Що життя без тебе нема.
Як далеко ти, я дуже страждаю.
Ти, на жаль, лиш мрія моя.
20.09.2014