Велосипед,
Що існує тільки в моїй свідомості
Має квадратні колеса.
На ньому катаються бджоли –
З одного вулика в інший.
Його кермо майстрував Дарвін,
Його дзвіночок
Виточував Нерон
На дозвіллі.
Дайте мені ляпасів –
Може я і прокинуся.
А ще краще –
Подаруйте мені телевізор –
Буду споглядати волохатих горил
На його тріснутому екрані.