Пройшло усе,і час проплив,
І все змінилось та не ти.
Той погляд твій,завжди німий
Манить і просить знов прийти.
І все змінилось,я не та,
Не твоя дівчинка мала.
Я виросла,любов пройшла,
Та мене кличе душа твоя.
Я славлю небеса-перехворіла,
Я з тобою вже,не як раніш.
Лише тільки зараз зрозуміла,
Любила більш тебе за всіх.
За тобою вже не плачу,
Не гадаю,де ти є.
Я знаю - все життя потрачу
На те,щоб знати що моє.
І якби не було погано-
До тебе не вернусь,повір.
Ти сам себе увів в оману,
Вкрав ти час молодих моїх років!