Мій милий діду де пропав…
Чом вісточку про себе ти не дав?
Уже три роки як тебе нема,
А біль у серці все одно така важка.
Та вража доля в нас тебе забрала.
Нікого з нас тоді і не спитала .
Чи хочуть діти сиротами стати.?
А вірна жінка вдовою доживати,
А міг ще жити й не тужити .
Онуків бавити й до правнуків дожити.
Та Бог забрав тебе від нас.
У світ прекрасніший в сто раз,
Звідкіль за нами наглядаєш.
І чим у змозі , тим і помагаєш.