Вона лежала тихо й сонно,
Він цілував її уста.
Бажання прочинили лоно,
Насолодилося доста.
Він увійшов в її порошу …
Та з’ясувалось не один:
Тягнув з собою ветху ношу –
Ту, що вимилює сльозин.
Солоний піт струмів рікою,
Від гостроперичних утіх:
Його наситила собою
І ту, із ним… Пусте що гріх!
Вуаллю дзеркала прикриті,
В вогненний провалились сон…
Люблю в фользі я розігріті
Цибулю, бульбу і бекон!:)))
Рецепт приготування «Шашлику по Херсонськи»:
У розрізану навпіл картоплину вкладають грубо пошинковані шматки бекону, та кільця цибулі. Потім солять, перчать, загортають у фольгу і заривають у золі перегорілого багаття. Через певний час, тривалість якого залежить від температури жару та відчуття голоду кулінара, витягають, знімають фольгу і подають до столу у вигляді закуски до молодого вина, або коньячних виробів Каховського вин заводу «Таврія».
Смачного!:))) (зранку не рекомендую)