Мов навзворот кожух,
Хмари пливуть над містом.
Шлейф серпневий пожух,
Осінь ридає листям.
Тонуть в сльозах сліди
Й болю пекучого стріли.
Кинути б їй «іди!»,
Поки ще тут не осіла.
Хай чимскоріш зима
Двері відхилить й піде.
Є ви чи вас нема,
Байдуже, справді, «гіди».
Не вередливі ми,
Мандрівники в цім світі.
Ввійде в життя наше мир
Й рештки шляху освітить.