Бажання
Обживатися...
Йой ! *
Конкурентними
Инде. *
* Йой - уживається для вираження болю, страху або захоплення.
* Инде - в іншому місці.
Бойки - етнографічна група українців, що живуть на північних і південних схилах Карпат («Бойківщина») від річок Лімниця й Тересва на сході до річок Уж і Ослава на заході. У сучасних умовах бойки займаються переважно землеробством і тваринництвом, працюють на лісо- і нафторозробках, інших сезонних роботах закордоном.