Я, В ІНЕТІ, ВІДНАЙШЛА ОТАКЕ ФОТО КРАСИВЕ.
Я, НЕ ОСУДЖУЮ, Я НЕ БОГ. А ТАКЕ НАПИСАЛА .ЗНАЧИТЬ ,НА ЦЕ БУЛА ВОЛЯ БОЖА ЩОБ ТАКЕ НАПИСАТИ .ЗАМІЖ ,ЗА МУСУЛЬМАНИНА КОРОЛЯ ЦЕ НЕ ВОЛЯ БОЖА ,А ЦЕ ДОСТУП ЛИХОГО. КОЛИ ЇЙ 28, А ЙОМУ 70. ВИБАЧАЙТЕ, ЯКЩО ДУМАЮ НЕ ТАК.
ЗАМІЖ ЗА КОРОЛЯ
Всі , прагнуть бути красивою і молодою
Вдягатись у фірмовий одяг від Армані.
Мати, ідеальне личко ... тіло, бути стрункою...
Бути, супер в шикарнім наряді.
Ганяються, за зірками Голлівуду
За найновітнішою модою на світі.
Щоб виділятись виглядом між люду
Засмагати на пляжах в Маямі, Гаїті.
Напівроздягнені ходять як моделі
Проколюють, кульчики на носі , язиці.
Демонструють, моди як у борделі.
І літні дами є немов діви круті.
Силіконові груди, губи й лице,
З семи десятки виточать тридцятку.
За валюту, іде заміж за життя -райце
А вона міс красуня мов янголятко.
Трухлявий пеньок пахне нафталіном
Він пройшов, Рим і Крим і мідні труби.
Сидить, на троні король трясе коліном.
Під вінець, з Мусульманином - долю губить.
Відрікається, від своїх звичаїв , віри
Закладає паранджу іде у неволю .
За те, що у нього є замок , і ліри...
Платить дорого молодістю і любов'ю.
А Король ,є цап небритий з бородою
Не рівня її, не розуміє ні бе... ні ме...
За валюту ,занапастила свою долю
Пограє, з нею... і кине, на смітник святе.
А яка слава , заміж в Арабські Емірати?
За принца, нафтових скарбів золотих.
Сидить ,у рабстві не виходить з хати.
А у нього , таких є десять молодих .
За законом шаріату кориться ісламу
Вона стає невільницею білою рабою.
Слов'янка ,без віри, і cвятого храму?
Написала,собі вирок своєю рукою.
Коротає,своє молоде життя у тузі.
Загнала ,себе у ярмо у кайдани.
Народила ,нащадки ходить у сльозі.
З неволі, пташкою летить до мами.
М .ЧАЙКІВЧАНКА.
Я НЕ ОСУДЖУЮ, А ТАКЕ НАПИСАЛА .ЗНАЧИТЬ НА ЦЕ БУЛА ВОЛЯ БОЖА ЩОБ ТАКЕ НАПИСАЛА .ЗАМІЖ ,ЗА МУСУЛЬМАНИНА КОРОЛЯ ЦЕ НЕ ВОЛЯ БОЖА А ЦЕ ДОСТУП ЛИХОГО. КОЛИ ЇЙ 28, А ЙОМУ 70 ВИБАЧАЙТЕ, ЯКЩО ДУМАЮ НЕ ТАК.
Марійко, тут ніяких образ... А раніше як 18 столітті і нижче таких браків було незлічити... І в Бога вірили... Кажуть молода жінка сивому,як нянька в житті, на благі наміри... Хто знає від чого більше зла... Це так роздуми. Нехай щастить!