Кришталь, неначе лютнева крига,
А в серці ніби стрибає дзиґа.
Якщо від часу затерті миті,
То з чаші разом вони іспиті.
Стояти опліч, дивитись вгору.
В легенях кисень і мить простору.
Натхнення – наше кермо та крила,
Тому що разом. Це наша сила.
Відчую вітер, побачу небо.
Якщо без тебе – мені не треба…
На ясні зорі дивитись – разом.
Літати в мріях… Під звуки джазу.
Стояти опліч, дивитись вгору.
В легенях кисень і мить простору.
Натхнення – наше кермо та крила,
Тому що разом. Це наша сила.