ВІРЮ В БОГА ОДНОГО
Ні, я не заздрю, ніколи нікому!
Господь, дав мені більше, чим просила.
Я, вірю ,Небесному Отцю одному!
і дякую, за життя -духовні крила.
І не раз, душа в подушку ридала
серце жіноче зазнало всяких бід.
Падала ,вниз... на коліна ,вставала.
і молилась, бо життя, гірке...не мід .
Знаю ,я покликана- у це життя...
дав ,випробування ,труднощі в житті.
З глини, місив і ліпив чашу пиття
щоб до джерела, прийшли тисячі.
Вірю, у Предвічного Бога Отця!
I апостольську церкву єдину святу.
Bід смерті ,не раз спасав своє дитя
оспівувати, життя... божу красу.
Коли немає ,від нікого підтримки -
На свої сили,одного Бога -Надія.
Отець, добрий пастир прощає, помилки...
коли тонемо, подає свою руку -Месія.
М ЧАЙКІВЧАНКА