Розцвіли, снігами святі небеса...
Христос ся Кращає на річці Йордані!
Дзвенить ,відлуннює кристальна вода
псалми, читає хор у молитві ранній.
Відкриті царські двері у Господній дім
вишиті хоругви вклонились низенько.
I день, засвітився у сіянні золотім
віддає, земний поклін Богу раненько.
Зійшло, у небо предвічне сонце Бога
у благодатті, вірі любові надії.
Звідусіль, до нього шукаєм дорогу
щоб прийняти, земні дари пресвятії.
В одну родину, нас єднає усіх Йордан
там де Йоан ,охрестив божого сина.
Цілющі води ллє небесний океан...
щоб крапля водиці душі освятила.
М ЧАЙКІВЧАНКА