Вітер... Я... Кружка гарячого зеленого чаю...
А за вікном [падати> дощ, краплі [стікати> по моїх очах, губах, грудях, долонях і [зупинятися> там.. у морі схожих їм тіл..
Я [сидіти>.. [Думати> ні про що.. [Згадувати> всіх.. [Мріяти> про когось... [Плакати> від невизначеності.. Потім [сміятися> з дурості... [Радіти> смерті.. [Жити> мріями.. [Боятися> стосунків.. [Спати> одній.. [Снитися> комусь.. [Чекати> невідомого.. [Втрачати забуте>.. [Покидати> улюблене... [Зупиняти> найдорожче ... [Залишати> спогади... [Пам'ятати> усе.. [Страждати>.. Але [кохати>... ТЕБЕ!!!
Чому в інфінітиві? Бо так було, є і буде : [кохала... кохаю.. кохатиму>!