Господи, я Твоя...
Від початку утворення світу.
Господи, я Твоя?..
Волає душа і просить отвіту.
Господи, я Твоя...
Затихає і ніжно туркоче.
Господи, я Твоя!..
Нічиєю більше бути не хочу.
.............................................
О! Ці думки... ні, не ті,
Що снують в голові безупину,
А гарячі, палкі, ті,
Серцем виштовхнуті зсередини.
Що нуртують у мені
І наповнюють простір навколо,
Наче важкий повний сніп,
У який жнець кладе стиглий колос.
На ріку вони схожі,
Що наповнюється ручаями,
На ясні дні погожі,
У яких ми купаємось з вами.
Так походять на сонце,
Що усіх зігріва беззупину.
На відкрите віконце,
Де Господь нас чекає щоднини...
................................................
Господи, я Твоя,
Кожен день, кожен час, щохвилини.
Дорога @NN@чко! На сторінці цього духовно освяченого поетичного твору щиро вітаю тебе з Днем твоєї небесної патронеси св. Анни, з днем іменин! Віршик нижче не мій, це народна творчість, але сюди добре підходить
В день святковий гріють душу теплі побажання,
Настрій свята в серці творять щирі привітання!
В іменини ми бажаєм і щодня й щомиті,
Хай же Анні помагає Ангел покровитель!
Дякую, Олесю, мені приємно, що ви читаєте
Я іноді задумуюсь,- *а хто автор?* , і не можу дати відповідь навіть собі, можливо простить мене Господь за моє нахабство.
Господи, серед звірів,
як ти мене розледів?
Дав мені трохи віри,
Хліба шматок і меду!
Господи, твоя воля,
як ти мене побачів
взимку посеред поля,
виніс, зберіг, пробачів...
@NN@ відповів на коментар Лао Лю, 18.12.2019 - 15:59
З приводу *пробачИв* - це ще почекати потрібно, а все інше ви вгадали. (крім - звірів)
ПобачИв, пробачИв
Дякую, чудовий експромт
Лао Лю відповів на коментар @NN@, 18.12.2019 - 19:20