легке тремтіння рук згубно діє на натискання модернізованих клавіш
при цьому в їхній музиці присутній невидимий маятник – пальці
які не вербально показують чи то "ходи сюди" чи то жест коли шлють подалі
все ж осяяння прибуло до берега і душа почала монотанці
так тривало близько дев'яти хвилин тобто до влому розум
далі - доля секунд: весь простір захоплено тишею та розсудком
грізний "суддя" виніс рішення: максимально зменшити дозу
і на клавішах заграли так що з вікон повилітала вся пoгaнь із смутком
на ранок у кімнаті був відчутний запах диму знадвору
вікна стояли навстіж і все що хотіло лізло їм на спину
день у день та музика клавіш знищує вщент будь-яку перешкоду
приймаючи людські пальці виконує місію "вічного плину"
передує ідея фарбувати їхнє волосся у символічний колір
замінюючи при цьому всю матеріалізовану зброю
бувають же альтруїсти завдяки яким зникає щоденний стогін
прагнеш миру - готуйся до війни і клавіші візьми з собою
2014 р