Якось так несподівано, але дійшли до межі.
Навіть в храмі чванливість і злочин крокують за руку.
Через вибори мчать до корита "державні мужі".
Вже навчились леліти якусь чергову лженауку …
Запопадливість, лестощі – вияв сучасних манер,
Хоч це все мабуть вічне, а не - лише від тепер.
А довіра і згода – і не сестри уже, а чужі,
Розповзлися землею незгоди холодні вужі …
А найгірше - не ті, що вверху, а внизу -
Якщо треба, то хоч на коліна й повзу,
Якщо треба, погоджусь з усім і стерплю,
Не біда, що життя не пройду, а просплю …
Хлопці гинуть. Гримаси нам корчить війна.
Але винна не тільки московська чума.
Цілий світ вже війною напився до дна,
Але десь там байдужості встала стіна …