Принципи залишаються принципами навіть коли ними торгують.
Старість і хвороби протрібні для того, щоб життя здавалася довше.
Цінності ситого і голодного однакові, але вони розміщені в різному порядку.
Якщо за все платить наречена, то вона одружується, а наречений виходить заміж.